1
Home > Beroepsopleiding techniek

Beroepsopleiding techniek

Een beroepsopleiding techniek in de regio Oss, Uden, Veghel

Metaal is metaal zou je zeggen. Toch is dat niet het geval, want metaal is veel meer… met metaal kun je namelijk alle kanten op. Van grote constructies tot aan fijn plaatwerk en van verspanen tot aan technische mechatronica. Met metaal kan alles! Kies jij voor een beroepsopleiding techniek in de regio Oss, Uden, Veghel? Dan helpt Stichting Metaal Opleidingen (SMO) je graag bij het vinden van de juiste opleiding en een goede leerwerkplaats bij een bedrijf in de regio.

Bekijk opleidingen

 

Leerwerkplek techniek in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Wil jij graag werken met je handen aan fijn plaatwerk? Of wil je juist met computers werken en metalen designproducten maken? Wanneer je kiest voor een beroepsopleiding techniek, dan gaan wij samen met jou bekijken wat de juiste opleiding voor je is en welk bedrijf daarbij past. Ieder jaar helpt Stichting Metaal Opleiding (SMO) op die manier zo’n 80 tot 100 jongeren aan een leerwerkplek techniek in de regio Oss, Uden, Veghel. Wij hebben een samenwerkingsverband met ruim 80 bedrijven in de regio.

Bekijk aangesloten bedrijven

 

Techniekonderwijs in combinatie met een erkend leerbedrijf 

Wat houdt een leerwerkplek techniek in? Het is een combinatie tussen werken bij een erkend leerbedrijf in de regio Oss, Uden, Veghel en het volgen van een techniekopleiding bij het ROC. Een mooie combi, want echt werken met metaal leer je natuurlijk in de praktijk. Stichting Metaal Opleiding begeleidt je bij het hele traject. De voordelen:

  • Je leert op school (2 dgn) en in de praktijk bij een bedrijf (3 dgn)
  • Je krijgt een echt salaris
  • Goede begeleiding op school en in het bedrijf
  • Veel keus uit diverse specialismen 

 

Kies jij voor een beroepsopleiding techniek? 

Heb jij een vmbo- of havodiploma? Dan kun je jezelf aanmelden voor een beroepsopleiding techniek (BBL) via SMO. Wanneer je een andere vooropleiding hebt of gezakt bent voor je vmbo-examen, dan kun je jezelf eveneens aanmelden, maar is toelating afhankelijk van een intake. Wil je meer weten over het opleidingstraject? Of wil je jezelf direct aanmelden? Neem dan contact op. Wij komen graag met jou, de vakspecialist van de toekomst, in contact.

Neem contact op

Een greep uit de deelnemende bedrijven