1
Home > Nieuws

Nieuws

" Ik zit hier helemaal op mijn plek"

Woensdag 20 Februari 2019

Mark is 17 jaar en volgt sinds september 2018 het BBL-traject Eerste Monteur Mechatronica niveau 3 bij ROC de Leijgraaf in Veghel.

SMO-leerlingen maken boot voor school in Uganda

Dinsdag 19 Februari 2019

Het is bijna zover; de boot die SMO-leerlingen in hun opleiding hebben ontwikkeld wordt komende maand overgedragen aan mensen van een school in Uganda.

SMO kijkt terug op geslaagde open dag ROC de Leijgraaf

Dinsdag 29 Januari 2019

We kijken terug op een geslaagde opendag van ROC de Leijgraaf waar SMO samen met andere metaalbedrijven zich presenteerde

SMO leerlingen werken mee aan 5 meter hoog replica zwaard in Oss

Dinsdag 29 Januari 2019

Heb jij hem al gezien? Het reuzenzwaard op de nieuwe rotonde bij Museum Jan Cunen in Oss. De stalen replica van het wereldberoemde zwaard is gesmeed door medewerkers en SMO leerling van Baaijens Constructie.

SMO lanceert promotievideo voor Noordoost-Brabantse metaalsector

Vrijdag 18 Januari 2019

Stichting Metaal Opleidingen, al sinds 1990 de verbindende factor tussen leerlingen en metaalbedrijven, heeft onlangs een flitsende video gelanceerd.

Diploma in de pocket voor 36 studenten van SMO

Donderdag 19 Juli 2018

Ze mogen zich nu echte vakkanjers noemen: de 36 geslaagden van SMO. De leerlingen volgden diverse BBL-opleidingen in de metaal. Tijdens een feestelijke uitreiking op 10 juli in Dome-X in Oss namen ze hun vakdiploma in ontvangst. 

SLB GROUP koploper in certificering voedselveiligheid

Vrijdag 01 December 2017

In navolging van een deel van onze lassers, hebben nu ook enkele engineers het HDN-certificaat behaald. Hiermee voldoen zij aan de strengste eisen op het vlak van voedselveiligheid. 

37 SMO-leerlingen geslaagd voor hun metaalopleiding

Woensdag 12 Juli 2017

Mooi nieuws voor metaalbedrijven in de regio Oss-Uden-Veghel: 37 studenten van SMO hebben hun vakdiploma behaald. De leerlingen studeerden af in de richtingen (allround) constructiewerker, allround plaatwerker en (eerste) monteur mechatronica.

Derdejaars SMO-leerlingen maken een boot als eindopdracht

Woensdag 26 April 2017

Alle technische vaardigheden die de derdejaars SMO-leerlingen allround constructiewerker en allround plaatwerker in hun opleiding hebben geleerd, komen bij elkaar in de eindopdracht: het maken van een boot. Van ontwerp tot eindproduct.

Een greep uit de deelnemende bedrijven