1
Home > Metaalopleiding

Metaalopleiding

Droom jij van een metaalopleiding waarbij je direct kunt werken, geld verdienen en ervaring opdoet die je meeneemt in de rest van je loopbaan? Dan is een van de BBL-metaalopleidingen via de Stichting Metaal Opleidingen echt iets voor jou!  


Start je metaalopleiding via SMO

Omdat de juiste opleidingskeuze maken voor veel jongeren lastig is helpt SMO je daarbij. Samen kijken we waar je interesses liggen en welke opleiding daarbij past. Vervolgens verbindt SMO jou aan de opleiding van je keuze en een geschikt leerwerkbedrijf. SMO heeft een ruim netwerk van aangesloten leerbedrijven waar jij terecht kan.  

 

Bekijk de leerbedrijven


Goed om te weten: de leerwerkplek dien je te hebben om te kunnen starten met de BBL-opleiding.
 

Vakrichtingen metaal

Tientallen bedrijven in de regio Veghel – Oss – Uden staan te popelen om jou de nieuwste technieken aan te leren op het gebied van; 


Bekijk alle opleidingen

 Hoe gaat het in zijn werk? 

Wanneer je een leerwerkplek gevonden hebt en kunt starten met één van de metaalopleidingen werk je drie dagen per week op je leerwerkplek en ga je twee dagen in de week naar school. Op school krijg je de technieken uitgelegd die je vervolgens op je leerwerkplek kunt toepassen. Afhankelijk van het gekozen opleidingsniveau behaal je je diploma in 2, 3, of 4 jaar. En het leuke is, bij veel bedrijven kun je na je studie gewoon blijven werken! 

Meer informatie

Een greep uit de deelnemende bedrijven