1
Home > Leerwerkplek metaal

Leerwerkplek metaal

Werk jij liever met je handen dan dagenlang door te brengen in de boeken!? En heb je daarnaast interesse in de metaalindustrie? Dan is een leerwerkplek in de metaal echt iets voor jou! Je gaat direct werken en geld verdienen en wordt ondertussen opgeleid in jouw interessegebied. 

De functie van SMO

SMO kijkt samen met jou wat je leuk vindt en welke opleiding daar het beste bij zou passen. Vervolgens verbindt SMO jou aan de opleiding van je keuze en een geschikt leerwerkbedrijf. Dankzij een groot netwerk aan metaalbedrijven en opleiders weet SMO de juiste verbinding te maken. En dat is maar goed ook want de leerwerkplek dien je te hebben om te kunnen starten met de BBL-opleiding. 

Tientallen bedrijven in de regio Veghel – Oss – Uden staan te popelen om jou de nieuwste technieken aan te leren op het gebied van; 

  

Bekijk de aangesloten leerbedrijven

 

De start van je metaalopleiding 

Wanneer je een leerwerkplek gevonden hebt en kunt starten met één van de metaalopleidingen werk je drie dagen per week op je leerwerkplek en ga je twee dagen in de week naar school. Op school krijg je de technieken uitgelegd die je vervolgens op je leerwerkplek kunt toepassen. Afhankelijk van het gekozen opleidingsniveau behaal je je diploma in 2, 3, of 4 jaar. En het leuke is, bij veel bedrijven kun je na je studie gewoon blijven werken! 

 

Neem direct contact op

Een greep uit de deelnemende bedrijven