1
Home > BBL opleidingen ROC – Techniek

BBL opleidingen ROC – Techniek

BBL opleidingen ROC Techniek in de regio Oss, Uden, Veghel

Wil jij graag leren en werken tegelijk? Dan is een BBL opleiding een goede keuze! BBL betekent ‘Beroepsbegeleidende Leerweg’. Dat houdt simpel gezegd in dat je kiest voor beroepsonderwijs, ofwel een combinatie tussen school en praktijk. Het mooie daaraan is dat je zo in de praktijk leert en op die manier je kennis kunt verbreden en je competenties kunt verbeteren. Wanneer je kiest voor een BBL opleiding ROC techniek in de omgeving Oss, Uden en Veghel via Stichting Metaal Opleidingen (SMO) dan heeft dat een aantal voordelen:

 

  • Je leert op school (2 dagen) en in de praktijk bij een bedrijf (3 dagen)
  • Je ontvangt een echt salaris
  • Je krijgt goede begeleiding op school en in het bedrijf
  • Je hebt keuze uit vele specialismen

 

Meer over SMO

 

Een BBL opleiding techniek die bij je past

Lassen, plaatwerk, constructie… als dat je aanspreekt, dan is de metaaltechniekbranche echt iets voor jou! Voor iedereen is er een toepasselijke BBL-opleiding ROC techniek te vinden. Bij Stichting Metaal Opleidingen gaan we samen met jou op zoek naar de BBL opleiding techniek die aansluit bij jouw interesse. Het aanbod bestaat uit:

  • BBL 2: Hieronder vallen constructiewerker, plaatwerker, verspaner, basislasser, en monteur mechatronica.
  • BBL 3: Hieronder vallen allround constructiewerker, allround plaatwerker, eerste monteur mechatronica, allround verspaner en allround lasser.
  • BBL 4: Hieronder vallen werkvoorbereider fabricage, verspaningstechnoloog en technicus mechatronicasystemen.

 

Bekijk opleidingen

 

Samen voor een sterke metaalsector 

Stichting Metaal Opleidingen (SMO) werkt samen met metaalopleidingen en -bedrijven in de regio Oss, Uden, Veghel. Ieder jaar zijn er zo’n 80 tot 100 jongeren die via SMO een BBL opleiding ROC techniek volgen en op die manier waardevolle praktijkervaring opdoen bij één van de erkende leerbedrijven uit ons samenwerkingsverband. Doordat je de combinatie maakt tussen werken en leren, kun je de theorie die je op school krijgt direct toepassen in de praktijk. En het bijkomende voordeel is dat je daar nog voor betaald krijgt ook!

 

BBL opleiding metaal volgen in regio Oss, Uden, Veghel? 

Wil jij leren combineren met werken en zo waardevolle praktijkervaring opdoen? Dan is een BBL-opleiding metaal echt iets voor jou! Wanneer je in het bezit bent van een vmbo- of havodiploma kun je jezelf direct aanmelden via onze website. Heb je een andere vooropleiding of ben je gezakt voor je vmbo-examen? Ook dan kun je jezelf aanmelden! Wij komen graag met jou, de vakspecialist van de toekomst, in contact.

Contact

Een greep uit de deelnemende bedrijven